Tweede locatie voor Heilige Boontjes Koffie

De tweede locatie van Heilige Boontjes Koffie is een feit! Naast hun locatie aan het Burgemeester Meineszplein kun je nu ook genieten van hun lekkere koffie op het voormalig politiebureau aan het Eendrachtsplein. En dat vieren ze heel erg graag met jullie tijdens de grand opening op 10 september.

Jongeren met een randje worden bij Heilige Boontjes geholpen te re-socialiseren en re-integreren op de arbeidsmarkt. Initiatiefnemer is Rodney van den Hengel, met wie Straatnieuws eerder een interview had. “Het zijn stuk voor stuk jongeren met een heftig verleden. Maar hier wordt geen dubbeltje uit de kas gejat. Dat zegt iets. Weet je, ooit was ik zelf zo’n gedeukt bozig mannetje. Fuck hier en fuck daar. Vastgezeten. En maar zwaaien met die middelvinger. Totdat iemand mij eens vroeg: Schiet jouw werkwijze een beetje op, jongen? Dat deed het niet. Voor geen meter. Nu geef ik die boodschap door. Als je ziet wat voor talenten er dan naar boven komen bij juist deze jongens en meisjes… Geweldig man.”

Op 10 september ben je welkom voor een feest in Heilige Boontjes Style. Met gratis koffie en thee, workshops, live muziek, een expositie van Miep Lommen, een talkshow en nog veel meer. Bekijk de facebookpagina van Heilige Boontjes voor de meest actuele info.