Spullen gevraagd voor een onvergetelijke vrouwenverwendag

Het Straat Consulaat organiseert in samenwerking met Haagsche Kopjes op 8 maart 2016 (Internationale vrouwendag), de jaarlijkse vrouwenverwendag voor dak- en thuisloze vrouwen.

Dak-en thuisloze vrouwen kunnen zich op de verwendag lekker laten verwennen door tientallen vrijwilligers. Kappers, pedicuren, manicuren, masseurs en schoonheidspecialisten zorgen voor de lichamelijke verzorging. Daarnaast is Pakkie Deftig aanwezig voor kleding en wordt er ook een lunch verzorgd. Aan het eind van de dag krijgen de vrouwen die deelnemen aan de vrouwenverwendag en heel veel andere Haagse vrouwen in een kwetsbare positie een verwenpakket.

Toiletspullen gezocht
Voor de verschillende activiteiten van de verwendag en voor de verwenpakketten is het Straat Consulaat op zoek naar toiletspullen. Ze vragen je om eens een rondje te doen in badkamer en keuken. 
Heb je thuis nog nagellakken die je niet meer gebruikt, nagellakremover, vijlen, shampoo, crèmespoeling, gezichtsproducten, pakken watjes, zeepjes, crème, make-up (mascara, lippenstift en oogpotlood, het liefst ongebruikt), tasjes, sjaaltjes, sieraden, ongebruikte tandenborstels, tandpasta, maandverband, vitaminepillen en alles waarvan je nog meer denkt dat de vrouwen het goed kunnen gebruiken: Straat Consulaat is er blij mee!

Inzamelpunten
Kleding kan gebracht worden naar Pakkie Deftig (Kesslerstichting, De la Reyweg 530, Den Haag).

Overige spulletjes kunnen van maandag 8 t/m zaterdag 27 februari 2016 gebracht worden bij:

Straat Consulaat (Parkstraat 32, Den Haag)
Haagsche Kopjes (Vondelstraat 14, Den Haag)
Kettmann (De Rade 138, Den Haag)

Wil je zelf ook een inzamelingspunt starten, neem dan contact op met Joy Falkena: 06-51550091