Inzamelingsactie voor de Haagse Vrouwendag

Ondanks de coronacrisis gaat de Kessler Stichting ervanuit op maandag 8 maart weer de Haagse Vrouwendag te kunnen houden voor zo’n honderd daken thuisloze vrouwen.

Normaal gesproken wordt dit gedaan in samenwerking met tientallen vrijwilligers die de vrouwen een onbezorgde dag geven. Denk hierbij aan kapsters, visagistes, reikibehandelaren en mensen die manicures en pedicures geven. Dit jaar is de invulling van de dag wel iets anders. De vrouwen worden uitgenodigd om gratis te komen winkel in de tweedehands kledingwinkel Pakkie Deftig en mogen zoveel kleding uitzoeken als ze mee kunnen nemen. Ook worden de dames verwend met een goodiebag met producten voor de persoonlijke hygiëne en verzorging.

Donateurs
De organisatie is nog op zoek naar donateurs. Wil je een steentje bijdragen, dan kan dit door een geldbedrag over te maken of producten te doneren voor de goodybag, zoals tandenborstels, shampoo of bijvoorbeeld douchegel. Op de website staat een compleet overzicht van alle spullen die welkom zijn. De spullen kunnen tot en met maandag 22
februari worden ingeleverd bij het pand aan de De La Reyweg 530.

Kijk voor meer informatie op de website. www.haagsevrouwendag.nl