Vrouwenverwendag succes

Op 8 maart jongstleden organiseerde de Werkgroep Vrouwen van De Achterban, in samenwerking met het Straat Consulaat, Haagsche Kopjes en Stichting Geknipt voor kunst, de jaarlijkse Vrouwenverwendag voor dak- en thuisloze vrouwen.

De Vrouwenverwendag was een groot succes. Ruim zeventig vrouwen hebben zich de hele dag volledig in de watten laten leggen. Ze hebben kunnen genieten van een voetmassage, pedicure, manicure, gezichtsreiniging, gezichtsmassage, visagie, kapper en reiki-behandeling, en zich helemaal in het nieuw gestoken bij Pakkie Deftig.

De dames die even geen zin hadden in dat gepruts aan hun lijf, konden hun creativiteit kwijt tijdens de schilderworkshop. Tussen de middag was er een heerlijke lunch met een spannende tombola, waar mooie cadeaus zijn weggegeven. Aan het eind van de middag kregen de vrouwen een glaasje champagne om de dag feestelijk af te sluiten. De modellen vertrokken aan het eind van de dag, (naar eigen zeggen) heel tevreden met een goed gevulde verwentas.

De schilderijen die zijn gemaakt tijdens de verwendag, zijn van 10 tot 30 maart te bekijken en te koop bij Haagsche Kopjes, Vondelstraat 14. De opbrengst van een schilderij dat wordt verkocht, gaat uiteraard naar de kunstenares.