Adverteren

Straatnieuws biedt advertenties meer ruimte. Adverteren in Straatnieuws garandeert één ding: uw boodschap komt terecht bij mensen die boodschappen doen en uw winkel wordt bekend bij mensen die winkelen. De ‘straatkrant’ van Den Haag en Rotterdam wordt verkocht in winkelstraten en winkelcentra, aan de klanten van de ondernemers om u heen. Het is een kleine stap voor hen om ook klant bij u te worden.

Straatnieuws verschijnt 17 x per jaar. Met een gemiddelde verkochte oplage van 6.000 is het tijdschrift geen kleintje onder de gevestigde Haagse en Rotterdamse media, populair onder het winkelende publiek. Slechts vijftien procent van de ruimte in Straatnieuws is bestemd voor adverteerders. Elke advertentie krijgt daarmee feitelijk meer ruimte: zij staat niet temidden van tientallen andere.

Straatnieuws wordt vooral verkocht in Den Haag en Rotterdam, maar o.a. ook in Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Zoetermeer, Leidschendam en Delft.

Wat betreft inhoud, vormgeving en drukwerk voldoet Straatnieuws aan hoge kwaliteitseisen; geen ‘liefdewerk, oud papier’, maar een professionele krant op ‘glossy’ papier.

Advertenties kunnen worden geplaatst in kleur of zwart/wit. U kunt een kant-en-klare advertentie aanleveren of de opmaak ervan uitbesteden aan de vormgever van de krant. (Zie de bijgevoegde advertentietarieven voor de kortingen die Straatnieuws biedt bij meerdere plaatsingen.)

Uw contactpersoon bij Straatnieuws is Natascha Frensch,  e-mail: redactie@haagsstraatnieuws.nl